Error showing flash-object.

Personal coaching CEO

“Ik werd niet geboren op een directeursstoel …”

Is een groepstraining Zakelijke Etiquette & Omgangsvormen (ZOE) niet de geschikte formule? Dan biedt een persoonlijke begeleiding een alternatief. Hierbij focussen we op de trainee in kwestie en zijn of haar specifieke behoeften.

Voor heel wat managers die zeer vakbekwaam zijn, snel carrière maken, maar zich op sociaal/communicatief vlak onzeker of onwennig voelen, is dit een ideale formule om tot zelfbewustzijn en zelfzekerheid te komen.

Ook voor expatriats biedt deze training een houvast bij hun aankomst in een nieuwe cultuur, die hen helpt om zich sneller te integreren in hun nieuwe woon, leef- en werkomgeving.

 

Personal coaching kan zowel doorgaan binnen het bedrijf als op een externe locatie. Het biedt de mogelijkheid om de trainee persoonlijk en discreet voor te bereiden op tal van situaties : netwerkevent, restaurantbezoek, ontvangen van gasten, deelnemen aan vergaderingen, … .

 

De doelstelling

  • Door de intensieve persoonlijke begeleiding wordt de trainee zich snel bewust van haar/zijn persoonlijke uitstraling.
  • De trainee leert door zijn/haar omgangsvormen de zakelijke communicatie positief te beïnvloeden.
  • Hierdoor zal zijn/haar zelfzekerheid en zelfbewustzijn toenemen, zowel op sociaal als op zakelijk vlak, waardoor zij/hij automatisch in een positieve spiraal van persoonlijk en professioneel succes terecht komt.

Feedback van andere deelnemers 

Zakelijke omgangsvormen... wat kan ik daar nu nog van opsteken? Dat was wat ik dacht toen ik een demosessie mocht bijwonen van Ann. Ze had me al van bij de ijsbreker van haar presentatie te pakken en heeft me niet meer losgelaten! Na onze 1 op 1 sessies die we daarna georganiseerd hebben, heb ik, op een inventieve manier, enorm veel opgestoken. Helemaal op mijn maat, zowel professioneel als persoonlijk. Een aanrader als je het mij vraagt als je op zoek bent naar topkwaliteit op maat van jou of je bedrijf.

Pieter Cretskens - Head of Business Development at Tecnubel, Transnubel, ECS (GDF Suez)