Error showing flash-object.

Hoe werkt AB Training? 

Missie

Wij geloven sterk dat het persoonlijk en zakelijk succes van mensen grotendeels bepaald wordt door hun omgangsvormen. In onze trainingen willen wij de cursisten in eerste instantie hiervan bewust maken. Vervolgens willen wij hen de middelen aanreiken om te groeien en om met succes hun doelstellingen te bereiken. Iedereen beschikt hiervoor over de nodige capaciteiten. Onze missie is om mensen hierin te laten slagen.

 

Maatwerk – dynamiek – interactie

AB Trainingen biedt u maatwerk trainingen aan, afgestemd op de behoeften en de cultuur van uw bedrijf, uw doelgroep en uw sector. De trainingen worden op een vlotte en dynamische manier opgebouwd. We kiezen voor een integrale aanpak van theorie en praktijk.

 

Workshops, (open) trainingen & personal coaching

De meeste opleidingen zijn beschikbaar als

-          Compacte workshop: een korte & krachtige sessie

-          In-company training: op maat van uw bedrijf of organisatie

-          Personal coaching: intensieve, 1-op-1 training

-          Open Training: meer info op www.ABtraining.be

 

Locatie

De opleidingen gaan door in uw bedrijf, op een door u gekozen locatie of op één van onze locaties.

 

Doelgroep

De trainingen rond zakelijke omgangsvormen richten zich tot ondernemers en bedrijfsleiders, vrije beroepers, politiek mandatarissen, leidinggevenden, handelsagenten en –vertegenwoordigers, accountmanagers, management assistants, studenten, … .

Zowel voor starters als ervaren managers, die hun omgangsvormen willen opfrissen, bijschaven en inschakelen in het bereiken van hun persoonlijk en zakelijk succes.

 

Stappenplan

Analyse: eerst bakenen we met de opdrachtgever de doelgroep af. Wie zijn de deelnemers? Wat zijn hun behoeften? Welke competenties moeten ze aanleren?

Ontwerp: op basis van deze input ontwikkelen we een formule op maat van het bedrijf en de deelnemers. Ook de duur en de locatie van de training wordt bepaald in functie van de concrete behoeften.

Uitvoering: de training wordt uitgevoerd conform de overeengekomen formule.

Evaluatie: op basis van de evaluatie door deelnemers en bedrijf, worden afspraken gemaakt voor een eventuele opvolging of nazorg.